Artiesten 2018

Ricky Rondo

Ricky Rondo

Slam / poëzie

Ricky Rondo is een poëet en spoken word artieste. Hij is van Rwandese origine. Hij is geboren in Kigali op 12 januari 1988. Hij verlaat Rwanda in april 1994 et vestigd zich in België met zijn familie.

Charlotte Le Ny

Charlotte Le Ny

foto / poëzie

Charlotte Le Ny, geboren in 1988, is fotograaf en beeldend kunstenares van opleiding. Ze tekent, fotografeert en schrijft met een poëtische aanpak.

Anthea Missy

Anthea Missy

Graffiti

Anthea Missy is een kunstenares uit Brussel, dat fresco’s heeft gemaakt in verschillende landen over de hele wereld.

Gil Sottch

Gil Sottch

Design / tekenen

Als filmmaker en designer werd hij geboren en getogen in Kameroen tot zijn 19de jaar. Heel vroeg gepassioneerd door het tekenen, de gewoonten van de inwoners van zijn kleine dorp zorgen ervoor dat hij in een leerrijke en dynamische omgeving opgegroeid.

Sterkendries Mayli werd geboren in België (7.1.1992) en groeide op aan de kust van Oostende. Na de middelbare school studeerde ze op Artevelde Hogeschool de student Event Management.

Dauphine Raisin

Dauphine Raisin

Illustratie

Dauphine houdt van kleuren van de Nabis en het schilderwerk van Delvaux, L’écume des jours van Boris Vian, Malpertuis van Jean Ray en Jettature van Théophile Gauthier.

Esohe Weyden

Esohe Weyden

Poëzie / tekenen

Esohe Weyden is een spoken word artieste, slam poëet en presentatrice uit Antwerpen die altijd alles onder controle heeft behalve het vloeien van woorden uit haar mond.

Geboren te Brussel, hij vertrekt na zijn middelbare school om zijn Engels te verbeteren en banden met zijn familie te sterken.

Florence Akyams

Florence Akyams

Illustratie

Geboren te Parijs, volgende een opleiding van toegepaste kunsten in Firenze. Toegkomen in Brussel 7 jaren geleden, ontwikkelde ze haar artistieke parcours in het Koninklijke academie van Schone kunsten in Brussel, in de opleiding visuele communicatie.

Artiesten 2017